Home > Vloer- en tegelwerken

Vloer- en tegelwerken

Wij doen vloer- en tegelwerken bij nieuwbouw en renovatie. Wij plaatsen uw vloer en tegels precies zoals het moet: egaal & loodrecht. Contacteer ons voor vloeren en tegels voor binnen & buiten: uw terras, oprit, tuinpad, hal, woonkamer, garage, keuken, badkamer, living, slaapkamers, zolder, … 

Hoe gaan we te werk?

De chape of bezetting wordt steeds gecontroleerd op kwaliteit en vakkundige plaatsing. Indien de kwaliteit voldoet, volstaat het om een voorstrijkmiddel aan te brengen of om te egaliseren. Als de kwaliteit ontoereikend is, wordt de chape en/of bezetting verwijderd en wordt er een nieuwe aangebracht. In een volgende stap kan het vloeren en/of betegelen aanvangen. Dit alles kan naar wens afgewerkt worden met profielen, matkader e.a.. Qua materialen bent u vrij in uw keuze met de leveranciers waar wij mee samenwerken.

Vloer- en wandtegels

Vermo weet raad met elk type materiaal van steen & tegels. Wat uw keuze ook is, reken op onze ervaren handen voor het plaatsen en afwerken van uw tegelwerken en vloerwerken:

natuursteen, graniet, marmer, blauwe hardsteen, keramische tegels, …

Vloerders met meer dan 20 jaar ervaring

U kan rekenen op meer dan 20 jaar ervaring & expertise voor al uw tegel- en vloerwerken, zowel binnenshuis als buitenshuis. Wij bieden u een professionele kwaliteit tegen erg scherpe prijzen.

U krijgt een gedetailleerde offerte op maat. Bij akkoord spreken we een startdatum van de werken af en verzorgen we uw project van A tot Z.

PLANNEN VOOR EEN NIEUWE VLOER OF BADKAMER?

Wij denken graag met u mee!